top of page
banner all images.jpg

Volledige Brand Design Yoga Studio Amsterdam

Voor Studio Balance ontwierp ik het logo, huisstijl, website en gepersonaliseerde illustraties.Mijn opdracht was om creatief te zijn en ze een originele look & feel te geven.

Het is echt een geweldige yogastudio in het hart van de rivierenbuurt in Amsterdam, opgezet door twee geweldige vrouwen.


www.studiobalance.nl

We werkten samen met Studio Noho voor onze volledige Brand Design: logo, website en geweldige illustraties. We begonnen met een professionele maar persoonlijke ontmoeting waar Noor naar onze ideeën en concept luisterde, zodat we op korte termijn verschillende designopties van thema's/logo's konden ontvangen.Snel daarna waren we in staat om het design & logo af te ronden op basis van Noor's diepe begrip, maar ook unieke en creatieve draai.

De steun van Noor stopte daar niet. Samen hebben we een website gemaakt die zo consistent en perfect aansluit bij ons concept. De hoeveelheid positieve feedback die we hebben ontvangen is enorm.

Als klap op de vuurpijl kunnen we ons onderscheiden van andere studio's en tegelijkertijd trouw blijven aan ons concept en een van onze kernwaarden; namelijk inclusiviteit.

Jip and Chrissy, Eigenaren Studio Balance

bottom of page