Eigenaar Studio noho

Welkom!

Mijn naam is Noor Houtakkers, 28 jaar en woonachtig in Amsterdam. Al zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in kunst. Mijn kinderdroom was om ooit een galerie te bezitten (erg volwassen!). Ik studeerde kunstgeschiedenis, probeerde de kunstacademie, maar koos uiteindelijk voor de weg van communicatie en kwam terecht als acquirerend redacteur bij een uitgeverij. Ik hou absoluut van dat werk! Maar er ontbrak iets.

Langzaam begon ik weer te tekenen. Op weg naar mijn werk, aan mijn bureau, tijdens vergaderingen, op de terugweg, na het werk. Ik was constant aan het denken over wat ik hierna zou gaan maken. Het lijkt me bijna onnodig te zeggen dat ik geobsedeerd was. Dus kocht ik een tablet voor mezelf en ging ermee aan de slag. Resultaat? Alles wat je op deze website ziet!


Ik ben erg dankbaar om te doen wat ik leuk vind en ik kan niet wachten op wat er gaat komen! Ik hoop dat je ej thuis voelt op mijn website, en je jezelf onderdompelt in alle content waarmee ik je van harte hoop te omarmen.

Wil je met mij werken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

x

Noor

57088072-b029-4e59-bd5f-7af38901baa7.JPG
  • Facebook
  • Instagram
Beeldmerk.png

noor@studio-noho.com
+31630958977

Timorplein 53

1094 CC Amsterdam

Nederland
 

KVK: 65626532
 

  • Black Instagram Icon

I will get back to you within 24 hours